Om fetish for fashion

Då kör vi! Nu blir det smycke- och klocksnack för hela slanten, så delar du min passion för accessoarer tror jag du kommer älska den här bloggen!

Smycken och klockor är fantastiskt. De kan liva upp den mest tråkiga outfiten och få en att känna sig sådär extra fin som man vill göra ibland. Självklart förstår jag att denna uppfattning inte delas av alla. Många känner sig obekväma med smycken, som att de är utklädda. Det finns ju till och med ett passande uttryck, att känna sig som en julgran som man säger när man inte känner sig komfortabel med accessoarerna man har på sig.

Om du känner igen dig i den beskrivningen ligger kanske inte den här bloggen inom ditt intresseområde. Men jag ska göra mitt bästa för att alla ska kunna hitta något intressant oavsett om man är tokig i smycken eller lite mer småintresserad. Jag hoppas i alla fall att alla ska känna sig välkomna och fria att ställa frågor.

I bloggen kommer jag inte bara prata om tips på olika smycken och modetrender, utan jag kommer även berätta lite om olika material och ge lite tips på hur man kan göra sina egna smycken.

Jag kommer också skriva lite om klockor som ju i dag har blivit mer av en modeaccessoar än ett hjälpmedel. Kanske har det varit klockbranschens sätt att hantera mobilernas intåg som gjorde klockan mer eller mindre överflödig enligt många. Där håller jag inte med! Fortsätt läsa så får ni veta varför!