Smyckesmärken jag gillar

Det roliga med dagens mode är att alla kan bära smycken oavsett hur man identifierar sig. Bara man är bekväm med smyckena så funkar det!

Danska smyckesföretaget Ole Lynggaard som är kända för sina högkvalitativa smycken och spännande design har till exempel två ringar i sin nature-kollektion som skulle passa både för män och kvinnor. De har också snygga läderarmband för herrar. Se ett filmklipp från deras verkstad här:

Ett smyckesmärke som verkligen riktar sig till både män och kvinnor är Thomas Sabo. De säljer lite mer trendiga smycken av silver i hög kvalitet. Många av smyckena är emaljerade eller dekorerade med halvädelstenar eller zirkonia. Fine Jewellery är deras kollektion med dyrgripar där smcyken med både guld och diamanter kan hittas. Thomas Sabo har också trendiga dam- och herrklockor.

Fossil har blivit ett stort smyckesmärke för herrar. Stilen är lite mer ruff och tankarna förs bakåt i tiden när man ser många av deras smycken och klockor. Det är mycket läderarmband och länkarmband i stål i deras smyckeskollektion som även innehåller accessoarer för damer.

En guldsmed som gör mycket snyggt är elindesign.se, hon har både kantiga och rundade former i sin design. Jag tycker ringarna moll och flander är riktigt snygga, passar både herr och dam! Ytan på ringarna ska vara slipad för att få fram de kantiga partierna på ringarna enligt infotexten på elindesign.

Edblad är ett smyckesmärke jag gillar. De gör sina smycken i stål vilket ger gedigna och hållbara smycken till ett överkomligt pris. På herrsidan har de en ring som heter Therapy som jag tycker är jättesnygg, den har ett mönster som är en blandning mellan fiskbensparkett och traktorspår.

Från Danmark kommer också smyckesmärket Aagaard som säljer smycken av bland annat silver och i stål. Tycker de har mycket snyggt i sina kollektioner som finns för både damer och herrar.

Om du gillar tenntrådsarmband kan du titta in hos Littmarck som gör både klassiska och moderna varianter av tenntrådsarmband! Jättesnyggt tycker jag!

Smyckesmärken jag gillar